Team

Krijn en Johan zijn in eerste instantie samen gestart met Havi, en hebben een hele tijd ook gezamenlijk gewerkt. Echter werden er op een gegeven moment zoveel ZZP’ers ingehuurd, dat besloten werd personeel aan te nemen.

Inmiddels werken we met een toegewijd team van 9 man voor Havi aan klussen hoofdzakelijk in de regio Ter Aar – Leimuiden!

Onderstaand een korte beschrijving per personeelslid. Iedereen in het team kan bijspringen bij alle voorkomende werkzaamheden. Echter heeft het zich in de loop der tijd zo ontwikkeld dat velen een eigen specialisme hebben waar zij veel voor ingezet worden.

Johan
Johan is de organisator op de werkvloer en is een allround timmerman die bij alle werkzaamheden bijspringt en aanstuurt. Daarnaast neemt hij de offertes op.

 

KrijnĀ 
Voorheen werkte Krijn mee op de bouw, maar inmiddels is het bedrijf zo uitgebreid dat hij op kantoor zit om o.a. de planning te maken, offertes uit te werken, te ondersteunen bij het bestellen van materiaal, klanten te woord staan, etc.

 

RonĀ 
Ron begeleidt voornamelijk de grotere klussen. Te denken valt aan aanbouwen, het gevelrenovatie project (zie projecten op de website), complete verbouwingen, etc.

 

Ben
Ben heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in het renoveren van complete badkamers. Deze klussen voert hij uit vanaf het begin (sloopwerk) tot het eind (de details, afwerking).

 

Pedro
Alle voorkomende werkzaamheden. Pedro werkt veel aan complete verbouwingen en is gespecialiseerd in het fijne aftimmerwerk.

 

 

Ruben
Voert voornamelijk werkzaamheden uit voor de Woningstichting Nieuwkoop en Woondiensten Aarwoude. De klussen hiervoor lopen uiteen van het vervangen van tegelwerk, het oplossen van lekkage, het plaatsen van een nieuwe vlizotrap, etc. Daarnaast springt hij bij waar nodig.

 

Jan
Handyman voor facilitaire werkzaamheden in een groot kantoorpand in Amsterdam. Jan draagt zorg voor alle voorkomende werkzaamheden in het complex.

 

Bonnie
Administratieve werkzaamheden, sociale media, algehele ondersteuning van Krijn op kantoor.

 

 

Jordy
Jordy werkt als allround timmerman bij Havi en hij is vanuit zijn vorige werkgever o.a. gespecialiseerd in het leggen van vloeren.

 

 

Als team blijven wij ons steeds ontwikkelen, o.a. door het organiseren van vier Toolbox meetings per jaar, zoals bijv. onderstaande welke specifiek over het onderwerp ‘folies’ ging: