Team

Krijn en Johan zijn in eerste instantie samen gestart met Havi, en hebben een hele tijd ook gezamenlijk gewerkt. Echter werden er op een gegeven moment zoveel ZZP’ers ingehuurd, dat besloten werd personeel aan te nemen.

Inmiddels werken we met een toegewijd team voor Havi aan klussen hoofdzakelijk in de regio Ter Aar – Leimuiden!

Onderstaand een korte beschrijving per personeelslid. Iedereen in het team kan bijspringen bij alle voorkomende werkzaamheden. Echter heeft het zich in de loop der tijd zo ontwikkeld dat velen een eigen specialisme hebben waar zij veel voor ingezet worden.

Johan
Johan is de organisator op de werkvloer en is een allround timmerman die bij alle werkzaamheden bijspringt en aanstuurt. Daarnaast neemt hij de offertes op.

 

KrijnĀ 
Voorheen werkte Krijn mee op de bouw, maar inmiddels is het bedrijf zo uitgebreid dat hij op kantoor zit om o.a. de planning te maken, offertes uit te werken, te ondersteunen bij het bestellen van materiaal, klanten te woord staan, etc.

 

Ron
Ron begeleidt voornamelijk de grotere klussen. Te denken valt aan aanbouwen, het gevelrenovatie project (zie projecten op de website), complete verbouwingen, etc.

 

Ben
Ben heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in het renoveren van complete badkamers. Deze klussen voert hij uit vanaf het begin (sloopwerk) tot het eind (de details, afwerking).

 

Pedro
Alle voorkomende werkzaamheden. Pedro werkt veel aan complete verbouwingen en is gespecialiseerd in het fijne aftimmerwerk.

 

 

Jan
Handyman voor facilitaire werkzaamheden in een groot kantoorpand in Amsterdam. Jan draagt zorg voor alle voorkomende werkzaamheden in het complex.

 

Bonnie
Administratieve werkzaamheden, sociale media, algehele ondersteuning van Krijn op kantoor.

 

 

Yoru
Na het afronden van zijn opleiding is Yoru bij Havi gestart. Hij loopt mee met collega’s bij de lopende werkzaamheden en daarnaast pakt hij diverse klussen zelfstandig op.

 

 

Als team blijven wij ons steeds ontwikkelen, o.a. door het organiseren van vier Toolbox meetings per jaar, zoals bijv. onderstaande welke specifiek over het onderwerp ‘folies’ ging: